Relatiegeschenken,
bIER & DRANKPAKkETTEN
Uw drankspecialist voor zakelijke en particulier!
Op zoek naar een passend en speciaal geschenk?
Dan ben je bij ons aan het goede adres!
Grootste speciaalbierwinkel!
Over onze geschenken

Op zoek naar een passend eindejaarsgeschenk voor uw medewerkers of klanten? Ben je bij ons aan het goede adres. Zelf een pakket samenstellen of een gepersonaliseerde giveaway met je eigen logo/naam/tekst/etc.. Het is allemaal mogelijk. Door onze jarenlange ervaring ben je bij ons aan het goede adres! Onze bedrijfscultuur is gericht op no-nonsense, kwaliteit en flexibiliteit. Bovenaan staan betrokkenheid en interesse in onze klanten waarvoor wij de pakketten mogen samenstellen.
Over onze bierpakketten

Op zoek naar een leuk bierpakket, wij maken pakketten in elke prijsklasse. Geheel op maat en passend bij de biervoorkeur van de liefhebber. Heeft u een Untappd profiel, dan kunnen we zelfs een pakket maken met bieren die u nog nooit heeft gedronken in uw biervoorkeur. Geef uw wensen door en wij maken er een leuk pakket van.
Over onze drankpakketten

Het favoriete cadeautje is toch wel het Tukkertje, leuk verpakt, eventueel gecombineerd met  overheerlijke Tukkertje bonbons. Bökke olie en Bökke water zijn ook eigen dranken, speciaal voor het Pakhuis gemaakt. Een goede fles wijn, rood, wit: Sauvignon,/Chardonnay/Pinot Grigio, Rosé, een Prosecco of Champagne zijn passende cadeaus of relatiegeschenken. Onze wijnen zijn echte kwaliteitswijnen en worden hoog aangeschreven. Hoe leuk is het om iemand blij te maken met zijn of haar favoriete drankje, we zorgen dat het leuk verpakt wordt en u heeft een geschikt cadeautje.
Over onze whisky

Pakhuis Twente heeft een prachtige aparte whiskykamer met een mooie selectie van meer dan 250 verschillende flessen whisk(e)y uit meer dan 75 verschillende distilleerderijen. Mooie single malt whisky uit Schotland of whisk(e)y uit Ierland vormt bijna vanzelfsprekend de basis! In elke prijscategorie is er een mooie fles whisky te vinden, single malts gaan van € 30 tot € 500 per fles, hoe ouder de whisky, ofwel hoe langer op vat gerijpt, hoe hoger de prijs. Maar we hebben ook diverse blended- en blended malt whiskys als prima “instapper” in het prijs segment van € 20 - € 30.Onze selectie beslaat meerdere landen, van Denemarken en België tot Taiwan en van USA tot Japan. En we doen zelf ook mee, inmiddels hebben we wel 5 Nederlandse whiskymerken op de plank staan! Heb je last van keuzestress? We vullen zelf mini flesjes af van meer dan 10 merken dus je kunt relatief goedkoop een proeverijtje samenstellen. En op donderdagavond is whiskyliefhebber Robin er, je kunt dan diverse whisky’s proeven en hij helpt je graag bij het kiezen van een mooie fles!
ONZE favorieten!
Tukkertje pakket
Vraag ons voor de prijs!
Bierpakket
€ 15,00
Wijnpakket
v.a. € 17,50
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Gesloten
10:00 - 17:30
10:00 - 17:30
10:00 - 20:00
10:00 - 17:30
09:00 - 17:00
Gesloten

Voer hier je geboorte datum in!

Oops! Something went wrong while submitting the form.
Sorry, je bent niet oud genoeg om deze website te bezoeken.